Kérdések, amik talán Téged is rávezetnek a probléma forrására

Nem csak azzal tudsz segíteni az ízületi gyulladásodon, ha beveszed a különböző gyógyszereket, bár tény, hogy már rengeteg nagyon jó készítmény található a piacon, amivel nem csak kezelni, de megelőzni is tudod a gyulladást. 

Tudsz ellene tenni másképpen is, de ezt csak Te tudod megtenni! 

Vannak kérdések, amiket jó, ha tisztázol magadban, ha úgy érzed, hogy Téged is az ízületi gyulladás kínoz.

Számos tényező okozhatja a fájdalmakat, azonban, ha tisztázod magadban a dolgokat, amiket javítanod kellene, hidd el, megszűnnek a lelki okok, és ezzel együtt a fájdalmak is.

Csak legyél egy kicsit nyitottabb magad felé, ami akár új lehetőségekhez is vezethet az életedben, és ki tudja, akár új embereket, új barátokat is bevonzhatsz magad köré.

Ne legyél olyan feszült és merev, hagyd el a berögzült szokásaidat, amik amúgy sem vezettek idáig semmihez!

Legyél kicsit elfogadóbb és együttműködőbb másokkal szemben, ezáltal mások is sokkal nyitottabban fognak hozzád állni.

Ha pedig az élethez is ugyanolyan jó kedvvel és nyitottsággal állsz hozzá, mint ahogyan azt te elvárod, hogy az élet hozzád álljon, akkor sokkal eredményesebb lesz az életed is.

Főleg, hogy ha a lelki okait megtaláltad, akkor a fájdalom sem fog már kínozni a végtagjaidban. 

Foglalkozz magaddal!

Foglalkozz magaddal!

Ne másokat akarj megváltoztatni, ne akarj senkit átformálni, és végképp ne akard, hogy mások a te kedvedért változtassanak.

És ez legyen igaz fordítva is, ne azért változz meg, mert mások arra kérnek.

A hozzáállásodon és a gondolkodásmódodon azért változtass, hogy neked jobb legyen.

Minél görcsösebb vagy, minél kevesebb figyelmet fordítasz magadra, annál nagyobb lelki és fizikai problémákat okozol magadnak. 

Gondolj bele!

Gondolj bele!

Ha a gondolkodásmódod is kicsit rugalmasabbá válna és nyitnál az új dolgok felé, akkor fizikailag is sokkal rugalmasabb lehetnél, nem fájna a derekad, a lábad, a karod, sokkal jobban tudnád élvezni az életet.

Ráadásul, ha belegondolsz, a te negatív, rugalmatlan és merev hozzáállásod miatt másoknak akkora problémát nem okozol, hiszen nem az lesz számukra a prioritás, hogy te mit mondasz.

Sokkal jobban zavarod és idegesíted a bosszankodással saját magadat, csak te emészted magad a sok bosszúság miatt.

Kezeld a problémákat, a nehézségeket, sőt, még az újdonságokat is sokkal lazábban, és akkor nem csak lelkileg, de fizikailag is sokkal jobban fogod érezni magad.